Agenda 2020

2 April 2020 Boekpresentatie 4 mei wandeling AFGELAST

21 April 2020 Vrijheid-express in de stad AFGELAST

3 Mei 2020 Voorstelling Theatergroep Uit in het Musiater AFGELAST

4 Mei 2020 Herdenking in het Musiater AFGELAST

4 Mei 2020 Herdenking op het Raadhuisplein met kranslegging ONLINE

4 Mei 2020 Avondprogramma op het Raadhuisplein AFGELAST

5 Mei 2020 Vrijheidsontbijt in het Schuttersgebouw AFGELAST

Aangepaste herdenking in verband met Covid-19

In een jaar waarin de herdenking zo bijzonder had moeten zijn, zijn wij genoodzaakt dit jaar op een andere manier te herdenken. In 2020 waren extra veel activiteiten georganiseerd, dit omdat Nederland dit jaar 75 jaar bevrijd is. 75 Jaar van herdenken en vrijheid vieren.

Enkele jaren geleden zijn wij begonnen met de 4 mei wandeling en dit jaar is in het kader van 75 jaar vrijheid een boekje hierover uitgegeven. Helaas kon de presentatie van het boekje niet doorgaan, maar het boekje is inmiddels wel verkrijgbaar bij alle boekhandels in Zevenaar.

Zoals u in de agenda op onze website kunt zien, zijn vrijwel alle activiteiten afgelast en de herdenking op het Raadhuisplein zal op een andere manier en op een ander moment ingevuld worden. Het beeldmateriaal hiervan zal rond 4 mei verschijnen op deze website onder het kopje ‘beeldmateriaal’.

Wij bevelen De Nationale Herdenking aan. Deze wordt op 4 mei live uitgezonden door de NOS. Op deze manier kunnen we alsnog samen herdenken, nu we niet fysiek samen kunnen zijn.

Wij hopen dat wij u voldoende geïnformeerd hebben. Indien u vragen heeft, kunt u deze stellen via het contactformulier op onze website.

Wij wensen u ondanks de omstandigheden een gedenkwaardige herdenking en vrijheidsviering.

Werkgroep 4 mei Zevenaar

 

© 2023 by Train of Thoughts. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now